home | e-mail | contact | wegwijzer

   
Verbreding 4x2VerkeershinderVraag en antwoordNieuws en VoorlichtingAlgemeen
   
 

 

Verbreding 4x2 > Actuele werkzaamheden

Actuele werkzaamheden

Actuele werkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over geplande werkzaamheden en de verkeersmaatregelen die daarmee gemoeid zijn.

 • Werkzaamheden in de maand november
 • Knooppunt De Hogt 2 jaar lang gedeeltelijk afgesloten
 • Verkeer op A58 ten noorden van Eindhoven op 1 rijstrook
 • Abonnement op laatste nieuws Randweg Eindhoven
 • Nog vragen?

 • Werkzaamheden in de maand november

  Aansluiting Waalre (aansluiting 33)
  Van maandag 5 november tot en met vrijdag 9 november wordt gewerkt ter hoogte van aansluiting 33 (Waalre). Er gelden dan de volgende verkeersmaatregelen:

  • Verkeer vanaf de A2, vanuit de richting van knooppunt De Hogt, dat wil afslaan naar de Eindhovenseweg/ Aalsterweg, wordt omgeleid in de avonden en nachten van maandag 5 november tot vrijdag 9 november tussen 20.00 uur en 5.30 uur. De omleiding staat aangegeven met borden. Volg omleidingsroute ’6’
  • Verkeer naar de A2 toe, richting knooppunt De Hogt, wordt omgeleid in de avond en nacht van donderdag 8 november op vrijdag 9 november tussen 20.00 uur en 5.30 uur en de nacht van vrijdag 9 november op zaterdag 10 november van 20.00 uur tot 8.00 uur. De omleiding staat aangegeven met borden. Volg omleidingsroute ‘6’.

  Langdurige werkzaamheden en afsluitingen:

  Knooppunt De Hogt 2 jaar lang gedeeltelijk afgesloten
  Sinds 2 april is een deel van knooppunt De Hogt afgesloten voor verkeer. Tot medio 2009 kan verkeer vanaf de A67 uit de richting Antwerpen niet direct naar de A2 richting Tilburg/’s-Hertogenbosch.

  Vrachtverkeer vanuit de richting Antwerpen wordt omgeleid via knooppunt Leenderheide, personenauto’s rijden via de nieuwe aansluiting bij de High Tech Campus om vervolgens de normale route naar het noorden over de A2 te vervolgen. Verkeer uit de richting Antwerpen in de richting Venlo/Duisburg/Maastricht wordt tijdelijk over versmalde rijstroken langs knooppunt De Hogt geleid.

  Download voor meer informatie en de omleidingsroutes deze factsheets.

  pdfFactsheet in Nederlands (334 Kb)
  pdfFactsheet in Duits (519 Kb)

  Verkeer op A58 ten noorden van Eindhoven voor 1 jaar op 1 rijstrook
  Vanaf 14 april heeft het verkeer vanaf de aansluiting Ekkersrijt richting Tilburg ter hoogte van de A2 slechts 1 rijstrook ter beschikking. Deze situatie duurt ongeveer 1 jaar en kan voor extra files zorgen. Deze maatregelen zijn noodzakelijk om werkruimte te creëren om de bestaande viaducten te verbouwen en nieuwe viaducten te bouwen.

  Neem nu een abonnement op het laatste nieuws van de Randweg Eindhoven
  U kunt zich ook abonneren op het nieuws van de Randweg Eindhoven. U ontvangt dan automatisch het laatste nieuws over de werkzaamheden  of ander nieuws over de randweg.
  Kijk hiervoor snel op nieuwsabonnement.

  Kijk voor een compleet overzicht van alle wegwerkzaamheden en evenementen in de regio Zuidoost-Brabant op www.haalmeeruitdeweg.nl Hier kunt u ook een gratis abonnement nemen om per e-mail of per sms geïnformeerd te worden over werkzaamheden in uw regio.

  Nog vragen?
  Wanneer u nog vragen heeft over de geplande werkzaamheden, dan kunt u gebruik maken van het reactieformulier.

   
  Rijkswaterstaat Noord-Brabant | Disclaimer
  naar boven