home | e-mail | contact | wegwijzer

   
Verbreding 4x2VerkeershinderVraag en antwoordNieuws en VoorlichtingAlgemeen
   
 

 

 

Nieuws en Voorlichting > Inleiding

Hoe blijft u op de hoogte?

Om betrokkenen en geïnteresseerden goed op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van de vernieuwing van de Randweg Eindhoven, zijn verschillende communicatiemiddelen beschikbaar. Een aantal daarvan zijn via deze website te downloaden.

Persbericht
Op het moment dat er actuele ontwikkelingen zijn, stuurt Rijkswaterstaat een persbericht naar de lokale en regionale media.

Nieuwsbrief
Ongeveer vier keer per jaar brengt Rijkswaterstaat een nieuwsbrief over de Randweg Eindhoven uit. In de nieuwsbrieven wordt u ge´┐Żnformeerd over de ontwikkelingen rond de Randweg Eindhoven.

Nieuwsabonnement
U kunt zich aanmelden voor een nieuwsabonnement indien u op de hoogte gehouden wilt worden van de wegwerkzaamheden aan de Randweg Eindhoven. U ontvangt dan automatisch een bericht per e-mail als er nieuwe werkzaamheden zijn.

Informatiecentrum
Voor meer informatie over de vernieuwing van de Randweg Eindhoven kunt u ook terecht in het informatiecentrum van Rijkswaterstaat.

Bouwbrieven
Bij specifieke bouwwerkzaamheden die hinder kunnen veroorzaken op een bepaalde lokatie of voor een bepaalde wijk, verspreid Rijkswaterstaat zogenaamde bouwbrieven om de omwonenden te informeren.

Internet
Deze website is een uitgave van Rijkswaterstaat Noord-Brabant en is gelanceerd in december 2001. Hier vindt u actuele en achtergrondinformatie over de Randweg Eindhoven.

 
Rijkswaterstaat Noord-Brabant | Disclaimer
naar boven